Kwalificatie F1 Spanje

De Mercedes-coureur zal morgen daarom starten voor Max Verstappenen teamgenoot Valtteri Bottas. Volg de reacties van F1 fans op de kwalificatie via de hashtag gpspain.


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Japan 2017 Grand Prix Formule 1 En Japan

Dat deed de Engelsman tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje.

Kwalificatie f1 spanje. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. Alle Ziggo-abonnees die Ziggo Sport kunnen ontvangen kunnen alle sessies inclusief de vrije trainingen en kwalificatie van de Grand Prix in Spanje volgen via kanaal 14 voor Ziggo-abonnees en abonnees van bijvoorbeeld KPN en Telfort moeten kijken op een van de kanalen tussen 233 en 239 interactieve televisie. Live stream van de kwalificatie.

Lewis Hamilton is er in Spanje met zijn honderdste pole positie vandoor gegaan. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Spanje. Na een uitstel van 10 minuten begon de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Spanje om 1510 uur.

Max Verstappen eindigde deze sessie als derde en start zondagmiddag vanaf de tweede startrij. Charles Leclercen Esteban Oconzijn de. Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Spanje 2020.

Op zaterdag 15 augustus 2020 begint om 1500 uur Nederlandse tijd de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Spanje die verreden wordt op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Zaterdagmiddag is het weer tijd voor de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje. De Nederlander heeft Sergio Pérez naast zich.

Uitslag kwalificatie Formule 1 GP Spanje 2021. Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. Het belooft weer een waar spektakel te worden dat je absoluut niet wil missen.

Om 1500 lokale tijd worden de lampen boven de pitstraat van het Circuit de Barcelona-Catalunya groen voor de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje. Max Verstappen pakte de tweede plek Valtteri Bottas bleef steken op P3. Wij hebben de belangrijkste informatie daarom voor je op een rijtje gezet.

Drie verschillende coureurs topte de drie verschillende vrije trainingen met Bottas Hamilton en Verstappen respectievelijk. De kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje belooft een zeer spannende te worden. Starttijd Kwalificatie GP Spanje 2021.

Met 4 POVsperspectieven van Bosbrandt Gio Joep Mauro Mikie van de Vrijdag 1Seizoen 3 Race 423 KwalificatieF1 2020 Spanish Grand Prix Circuit de. FORMULE 1 zet ook voor de GP van Spanje het tijdschema met starttijden weer voor je op een rijtje. Welke coureur kan morgen voor de race van pole beginnen.

De verschillen waren echt minutieus. De Mercedes-coureur reed een ronde van 115584 en hield zijn teamgenoot Valtteri Bottas op 0059 seconde. Lewis Hamiltonheeft zijn honderdste poleposition gepakt.

Je leest het hieronder. De F1 kwalificatie en race beginnen weer een uurtje eerder dan vorige week gewoon om 1500. F1 op Ziggo Sport.

Volgens Perez heeft dat povere optreden veel zo niet alles met zijn fysieke gesteldheid te maken. Max Verstappen stuurde zijn Red Bull RB16 naar de derde startplaats. De kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix van Spanje 2021 gaat van start om 1500.

Er stond geheel volgens verwachting geen maat op Mercedes. De kwalificatie begint om 1500u Nederlandse en lokale tijd. F1 op Ziggo Sport Racing onderdeel Ziggo Sport.

22 Zeilen We geloven dat een nieuwe generatie opwindende uitgesproken coureurs de F1. Lewis Hamilton start zondag de race vanaf poleposition. Het werd een ontzettend spannend waarbij Verstappen met Hamilton en Bottas de hoofdrollen opeisten.

De Brit was Max Verstappen en Valtteri Bottas te snel af. De klok van het Spaanse deel van het Iberisch schiereiland loopt gelijk met de Nederlandse tijd. Lewis Hamilton heeft de poleposition voor de Spaanse Grand Prix veroverd.

Uitslag kwalificatie F1 Grand Prix Spanje 2020. Dat is een uurtje eerder dan in Portugal vorig weekend maar juist toen week het schema af gezien het verschil in tijdzone. Op het Circuit de Barcelona-Catalunya lijkt vanaf 1500 uur de strijd opnieuw weer te gaan tussen Max Verstappen en de beide Mercedessen.

In Q1 vielen de usual suspects beide Haas-coureurs en Nicholas Latifi af. Lewis Hamilton heeft de poleposition voor de Grand Prix van Spanje veiliggesteld. De kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje zit er weer op.

Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok. Sergio Perez heeft een moeizame kwalificatie achter de rug voor de Formule 1 Grand Prix van Spanje. Zaterdag 8 mei 2021 0759.

Hoe laat zal de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje beginnen. Op het Circuit de Barcelona-Catalunya bleef de Mexicaan steken op P8 en gaf hij bijna een seconde toe op zijn teamgenoot Max Verstappen.


Kwalificatie Formule 1 Grand Prix Van Spanje 2017 Autoblog Nl Grand Prix Formule 1 Spanje


Tekstbord Bij Ons Thuis Kijken We Formule 1 Max Verstappen Formule 1 Grappige Teksten Teksten


Kimi Raikkonen Sebastian Vettel Max Verstappen Ferrari Red Bull Formule 1 Grand Prix Van Singapore 2017 Formule 1 Racen Seizoenen Formule 1


Hamilton Strijdt Voor 100e Poleposition Samenvatting Kwalificatie Barcelona Formule 1 2021 Youtube


Marc Marquez Continues Winning Streak At 2019 Czech Motogp Motogp Marc Marquez Grand Prix Racing


Pin Op F1


Max Verstappen Formule 1 Grand Prix Spanje


Max Verstappen Red Bull Ring Spielberg Oostenrijk 03 07 2016 Red Bull Racing Max Verstappen Racing


Verstappen Na Goede Kwalificatie Problemen Ferrari Meevaller Voor Ons Nos Ferrari Autoracen Grand Prix


Live Kwalificatie Formule 1 Gp Spanje 2021 Racingnews365


Life In The Fast Lane Red Bull Racing Racen Training


Pin Op Formula


Max Verstappen In Een Toro Rosso Dit Seizoen Seizoenen Auto


Pin Van Kira Op Formule 1 Monaco Grand Prix Monaco Grand Prix


Max Verstappen Verstappen Nl Seizoenen


Pin Em Max Verstappen


Verstappen Crasht Tijdens De Kwalificatie In Bahrein Bahrein Formule 1


Pin Auf Max Verstappen Red Bull Formule 1


Max Verstappen Mini Driver Model Cars Collection Racing

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kwalificatie F1 Spanje"

Posting Komentar